Τρίψιμο ξύλινων πατωμάτων

Τα ξύλινα δάπεδα είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει από παλιά και τα τελευταία χρόνια έχει λάβει σημαντικό χώρο και στην μοντέρνα εποχή. Τα δάπεδα αυτά είναι εύκολα στη συντήρηση τους. Είναι επίσης, ιδανικά για άτομα με αλλεργίες. Το πλεονέκτημα τους είναι η ανθεκτικότητα τους καθώς μπορούν να τριφτούν και να γυαλιστούν έως 7 φορές, το οποίο σημαίνει ότι έχουν μέσο όρο ζωής πάνω από 100 χρόνια! Το ξύλινο πάτωμα μετά από κάποια χρόνια αρχίζει να παρουσιάζει σημεία φθοράς. Σε περίπτωση που έχουν ήδη εμφανιστεί τα μαύρα σημάδια το ξύλινο πάτωμα σας χρειάζεται άμεσα συντήρηση αυτό συνεπάγεται με το τρίψιμο και το γυάλισμα του. Η προστασία του ξύλινου πατώματος είναι το βερνίκι. Όταν έχει φθαρεί το βερνίκι το παρκέ είναι εκτεθειμένο σε βρωμιές . Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο δάπεδο, το παρκέ με τη συντήρηση στην ώρα του γίνεται πάλι σαν καινούριο. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται από εμάς για το τρίψιμο των ξύλινων πατωμάτων είναι οι εξής:

 

  • Τρίψιμο με μηχανή λείανσης ξύλινων πατωμάτων νέας τεχνολογία με ιμάντα με τρία γυαλόχαρτα.
  • Τρίψιμο των σοβατεπί με μηχάνημα λείανσης για τις άκρες και τα σοβατεπί.
  • Στοκάρισμα σε όλο το πάτωμα με ειδικό υλικό στοκαρίσματος για να παραμείνει ο στόκος ελαστικός και πιο ανοιχτόχρωμος ώστε να μην ξεχωρίζει από το υπόλοιπο ξύλινο δάπεδο.
  • Τρίψιμο με περιστροφική μηχανή με δύο έως τρία νούμερα γυαλόχαρτων προκειμένου να έχουμε ένα τέλειο τρίψιμο ξύλινου πατώματος και πιο λεία επιφάνεια έτοιμη για λουστράρισμα – γυάλισμα του ξύλινου πατώματος.

 

Με προσιτές τιμές εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση να βρούμε μαζί λύσεις για τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΤΩΜΑΤΖΗΣ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ – 6944283223