ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ LAMINATE ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ένας άλλος, νέος και καινοτόμος τρόπος εγκατάστασης δαπέδων είναι ξύλινα πατώματα με laminate, ανθεκτικό και ευχάριστο στη χρήση, το πλωτό δάπεδο laminate είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθεί. Τα laminate πατώματα μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε κάθε δάπεδο, όπως τσιμέντο, κεραμικά πλακάκια, πλαστικά δάπεδα κλπ.
Η τοποθέτηση τέτοιων δαπέδων γίνεται χωρίς να κολληθούν ή να καρφωθούν στο δάπεδο. Απλά ενώνονται τα πάνελ μεταξύ τους με το πρωτοποριακό σύστημα κουμπώματος τους. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης δαπέδων laminate και προ γυαλισμένων δαπέδων, σκοπός του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα του νέου σας δαπέδου!

Επίσης το συνεργείο μας αναλαμβάνει εγκατάσταση των δαπέδων σας όπως:
• πλωτά,
• καρφωτά
• ξύλινα δάπεδα
επίσης τρίψιμο γυάλισμα μασίφ ξύλινων δαπέδων. Ένας επιπλέον στόχος μας είναι η ολοκλήρωση κάθε έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, το χρονοδιάγραμμα εργασιών και φυσικά μέσα στα όρια του προϋπολογισμού.

Η μεγάλη γκάμα σε laminate δαπέδων και προ γυαλισμένα ξύλινα πατώματα και προσφορές σε τοποθέτηση laminate, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για την τοποθέτηση laminate, καθιστούν την εταιρεία μας ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον χώρο προσφέροντας ταυτόχρονα χαμηλές τιμές και προσφορές κάθε μήνα στους πελάτες της χονδρικής και της λιανικής.

ΠΑΤΩΜΑΤΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ – 6944283223