Προσιτές Τιμές - Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρεία μας

Πατωματάς Θεσσαλονίκη - ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Το Συνεργείο μας «Πατωματάς Θεσσαλονίκης – Βασίλης Ισχυρόπουλος», είναι συνεργείο με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πατωμάτων αλλά και γενικά στα θέματα design του σπιτιού σας. Σκοπός της εταιρείας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών της.
Έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών οι οποίες έχουν άρτια και αξιόπιστα αποτελέσματα που έχουν στόχο την ανακαίνιση του χώρου σας. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται ολοένα και περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής αλλά και κυρίως στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.
Άλλος ένας στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη με προσιτές τιμές.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Tρίψιμο ξύλινων πατωμάτων (για ξύλινα): Η λείανση αρχίζει με τρίψιμο με χοντρό γυαλόχαρτο, για να αφαιρεθεί πιο εύκολα το παλιό σκληρό βερνίκι, και συνεχίζεται με δύο χέρια τρίψιμο ακόμα, αφού προηγουμένως έχει γίνει το στοκάρισμα σε όλη την επιφάνεια. Λουστράρισμα ξύλινων πατωμάτων: . Αντίθετα με πολλά άλλα είδη πατωμάτων, το ξύλινο πάτωμα μπορεί να ανακαινιστεί τελείως μέσω νέας λείανσης της φθαρμένης ξύλινης επιφάνειας που παρουσιάζει χτυπήματα, λεκέδες ή ξεφτίσματα.

Γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων: Με το γυάλισμα για να επανέλθει στην αρχική του μορφή όπως ήταν στην αρχή όταν το τοποθετήσαμε. Την εργασία αυτή την αναλαμβάνει ένας τεχνίτης πατωματζής που γνωρίζει καλά τον τρόπο και τα υλικά που χρειάζεται για να ξαναγίνει το παρκέ πάλι καινούριο και να διαρκέσει για αρκετό καιρό.

Συντήρηση ξύλινων πατωμάτων: Η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός των ξύλινων πατωμάτων. Η συντήρηση του πατώματος μπορεί να αρχίσει μετά από 2-4 εβδομάδες από το λουστράρισμα. Τα βερνίκια υδατικής βάσης απαιτούν μία πιο συστηματική και προσεκτική συντήρηση.

Η καλύτερη όμως παρουσίαση της εταιρείας είναι οι δημιουργίες μας.